Skip to main content

Gizlilik Politikası

www.happich.de web sitemizi ziyaret ettiğiniz ve şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Doğum tarihi, isim, telefon numarası, adres vb. gibi kişisel verilerinizin korunması bizim için önemlidir.

Bu gizlilik politikasının amacı, siteyi ziyaret ettiğinizde sizden topladığımız kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında sizi bilgilendirmektir. Veri koruma uygulamalarımız, AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Federal Veri Koruma Yasası'nın (BDSG) yasal düzenlemeleriyle uyumludur. Aşağıdaki veri koruma beyanı, GDPR'den kaynaklanan bilgi yükümlülüklerinin yerine getirilmesine hizmet etmektedir. Bunlar, örneğin GDPR Madde 13 ve Madde 14'te bulunabilir.

Denetleyici

GDPR Madde 4 No. 7 anlamında denetleyici, kişisel verilerin işlenme amaçlarına ve araçlarına tek başına veya başkalarıyla birlikte karar veren kişidir.

Web sitemizle ilgili olarak, denetleyici:
Happich GmbH
Lise-Meitner-Str. 14
42119 Wuppertal
Almanya

E-posta: info@happich.de
Tel.: +49 (0)202.8703-0
Fax: +49 (0)202.8703-599

Veri koruma görevlisinin iletişim bilgileri

GDPR'nin 37. Maddesi uyarınca bir veri koruma görevlisi atadık. Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak veri koruma görevlimize ulaşabilirsiniz:

Claus Wissing
Sachverständigenbüro Mülot GmbH
Grüner Weg 80
48268 Greven
Almanya

Tel: +49257154020
E-posta: datenschutz@svb-muelot.de

 

Web sitesinin sağlanması ve günlük dosyalarının oluşturulması

Web sitemize her erişildiğinde, sistemimiz erişen her cihazdan (ör. bilgisayar, cep telefonu, tablet) veri ve bilgileri otomatik olarak kaydeder.

Hangi kişisel veriler toplanıyor ve ne ölçüde işleniyor?

(1) Tarayıcı türü ve kullanılan sürüm hakkında bilgiler;
(2) Erişen cihazın işletim sistemi;
(3) Erişen bilgisayarın ana bilgisayar adı;
(4) Erişen cihazın IP adresi;
(5) Erişim tarihi ve saati;
(6) Web sitemizden erişilen web siteleri ve kaynaklar (resimler, dosyalar, diğer sayfa içerikleri);
(7) Kullanıcının sisteminin web sitemize ulaştığı web siteleri (yönlendiren takibi);
(8) Erişimin başarılı olup olmadığına dair bildirim;
(9) İletilen veri hacmi

Bu veriler sistemimizin günlük dosyalarında saklanır. Bu veriler belirli bir kullanıcıya ait kişisel verilerle birlikte saklanmaz, bu nedenle bireysel site ziyaretçileri tanımlanmaz.

Kişisel veri işlemenin yasal dayanağı

Madde. GDPR'nin 6(1) f bendi (meşru menfaat). Meşru menfaatimiz, aşağıda belirtilen amaca ulaşılmasını garanti etmektir.

Veri işlemenin amacı

Verilerin geçici (otomatik) olarak depolanması, web sitesinin sunulmasını sağlamak amacıyla web sitesine yapılan bir ziyareti işlemek için gereklidir. Kişisel verilerin depolanması ve işlenmesi, web sitemizin mümkün olduğunca tüm ziyaretçiler için uyumluluğunu korumak ve kötüye kullanımla mücadele etmek ve hataları ortadan kaldırmak için de gerçekleştirilir. Bu amaçla, görüntüleme hatalarına, BT sistemlerimize yönelik saldırılara ve/veya web sitemizdeki işlevsellik hatalarına mümkün olduğunca erken müdahale edebilmemiz için erişim sağlayan bilgisayarın teknik verilerini kaydetmek gerekir. Ayrıca, verileri web sitesini optimize etmek ve BT sistemlerimizin genel güvenliğini sağlamak için de kullanıyoruz.

Depolama süresi

Yukarıdaki teknik veriler, web sitesinin tüm ziyaretçiler için uyumluluğunu garanti etmek için artık gerekli olmadığında, ancak web sitemize erişildikten sonra en geç üç ay içinde silinir.

İtiraz etme ve silme fırsatı

GDPR'nin 21. maddesi uyarınca istediğiniz zaman işlemeye itiraz edebilirsiniz. GDPR'nin 21. maddesine göre itiraz edebilir ve GDPR'nin 17. maddesine göre verilerin silinmesini talep edebilirsiniz. GDPR'nin 17. maddesi. hangi haklara sahip olduğunuzu ve bunları nasıl kullanabileceğinizi bu gizlilik bildiriminin alt bölümünde görebilirsiniz.

Web sitesinin özellikleri

Sitemiz size, kullanıldığında kişisel verilerin tarafımızdan toplanmasına, işlenmesine ve kaydedilmesine neden olan çeşitli özellikler sunar. Bu verilere ne olduğuna dair bir açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz:

İletişim form(ları)

  • Hangi kişisel veriler toplanıyor ve ne ölçüde işleniyor?
    İletişim formunun giriş maskesine bilgi girerek iletişim formlarımıza girdiğiniz veriler, aşağıda belirtilen amacı yerine getirmek için işlenir.

  • Kişisel veri işlemenin yasal dayanağı
    GDPR'nin 6(1) maddesi a bendi GDPR'nin 6(1) a bendi (açık bir şekilde onaylayıcı eylem veya davranış yoluyla rıza))

  • Veri işlemenin amacı
    İletişim formumuz veya iletişim formlarımız aracılığıyla toplanan verileri yalnızca iletişim formu aracılığıyla alınan belirli bir iletişim talebini işlemek için kullanacağız.

  • Depolama süresi
    Yakalanan veriler, yasal saklama süreleri olmaması koşuluyla, talebiniz işlendikten hemen sonra silinir..

  • İptal etme ve silme fırsatı
    İptal etme ve silme olanakları, bu gizlilik bildiriminde aşağıda ana hatlarıyla belirtilen veri koruma mevzuatı kapsamındaki iptal etme ve silme hakkına ilişkin genel düzenlemelere dayanmaktadır.

  • Kişisel veri sağlama ihtiyacı
    İletişim formları gönüllülük esasına göre kullanılır ve ne sözleşme ne de yasal olarak öngörülmüştür. Bizimle iletişim formunu kullanarak irtibata geçmeniz zorunlu değildir; bunun yerine web sitemizde belirtilen diğer iletişim seçeneklerini de kullanabilirsiniz. İletişim formumuzu kullanmak isterseniz, zorunlu olarak işaretlenmiş alanları doldurmanız gerekir. İletişim formunda gerekli bilgileri sağlamazsanız, ya talebi gönderemezsiniz ya da maalesef işleme alamayız.

Otomatik kredi kontrolü / skorlama

Bizimle bir sözleşme yapmak isterseniz, kredinizi kontrol etmek için kişisel verilerinizin münhasıran otomatik olarak işlenmesi hakkını saklı tutarız. GDPR'nin 22. maddesinin 2. fıkrasının a bendine göre böyle bir otomatik karar verme hakkına sahibiz. Sözleşmenin yapılıp yapılamayacağı otomatik kredi kontrolünün sonucuna bağlıdır. Bir kredi kontrolü için ödeme temerrüdünün istatistiksel olasılıkları hesaplanır. Kredi raporu, bilimsel olarak tanınmış matematiksel / istatistiksel yöntemlere dayanarak hesaplanan olasılık değerlerini (puan değerleri) içerebilir. Böylece, gelir, adres verileri, meslek, medeni durum ve önceki ödeme geçmişi gibi çok çeşitli özellikler kullanılarak müşterinin gelecekteki ödeme temerrüdü riskine ilişkin sonuçlar çıkarılır. Sonuç, bir ödeme değeri ("skor") şeklinde ifade edilir. Bu şekilde elde edilen bilgiler, bir sözleşme ilişkisi kurma, yürütme veya sona erdirme kararımızın temelini oluşturur. Kredi kontrolüne dayanarak haksız bir şekilde sözleşmenin dışında bırakıldığınızı düşünüyorsanız, bize bir e-posta göndererek durumunuzu netleştirebilirsiniz. Daha sonra GDPR'nin 22(3) maddesine göre otomatik kararı doğrulayacağız. Kredi kontrolünü gerçekleştirmek için, kişisel verilerinizi GDPR Madde 6(1) b bendine göre işleyebilir ve saklayabiliriz.

Aşağıda listelenen durumlarda verilerinizi, bekleyen sözleşmeye bağlı olarak aşağıdaki sağlayıcı(lar)a göndereceğiz:

  • Creditsafe Deutschland GmbH:
    Creditsafe Deutschland GmbH, Schreiberhauer Straße 30, 10317 Berlin, Almanya (http://www.creditsafe.com):
    Şirketimiz sözleşme yaparken düzenli olarak kredi notunuzu kontrol eder ve bunu yapmak için meşru bir menfaatin olduğu belirli durumlarda, bu mevcut müşteriler için de geçerlidir. Bu amaçla, gerekli verileri aldığımız Creditsafe Deutschland GmbH, Schreiberhauer Straße 30, 10317 Berlin, Almanya ile birlikte çalışıyoruz. Bu amaçla adınızı ve iletişim bilgilerinizi Creditsafe Deutschland GmbH'ye gönderiyoruz.

  • Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG:

    Şirketimiz sözleşme yaparken düzenli olarak kredi notunuzu kontrol eder ve bunu yapmak için meşru bir menfaatin olduğu belirli durumlarda, bu mevcut müşteriler için de geçerlidir. Bu amaçla, gerekli verileri aldığımız Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG, Werth 91+93, 42275 Wuppertal, Almanya (www.creditreform-wuppertal.de) ile birlikte çalışıyoruz. Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG adına, AB GDPR Madde 14 uyarınca aşağıdaki bilgileri sizinle önceden paylaşmak istiyoruz. AB GDPR'nin 14. Maddesi:
    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG bir tüketici kredi kuruluşudur. Özel kişiler hakkında kredi değerliliği bilgilerinin kaydedildiği bir veri tabanı tutar.

    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG, müşterilerine bu temelde kredi raporları sunar. Müşterileri arasında kredi kuruluşları, finansal şirketleri, sigorta şirketleri, telekomünikasyon şirketleri, alacak yönetimi şirketleri, nakliye, toptan ve perakende satış şirketlerinin yanı sıra mal tedarik eden ve hizmet sunan diğer şirketler bulunmaktadır. Yasal hükümler bağlamında, bilgi veri tabanında bulunan verilerin bir kısmı, diğer şeylerin yanı sıra, örneğin adres ticareti amacıyla kullanılmak üzere diğer şirket veri tabanlarının sağlanması için de kullanılır.

    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG veri tabanına özellikle kişilerin adı, adresi, doğum tarihi, gerekirse e-posta adresi, ödeme davranışları ve hisse senetleri ile ilgili bilgiler kaydedilir. Kaydedilen veriler, sorgulanan kişinin kredi itibarı hakkında bilgi sağlamak için işlenir. İşleme için yasal dayanak Madde 6(1) f bendidir. Bu verilerle ilgili bilgiler, yalnızca müşterinin bu bilgileri bilmekte meşru bir menfaati olduğunu kanıtlaması halinde sağlanabilir. Verilerin AB dışındaki ülkelere gönderildiği durumlarda, bu işlem "standart sözleşme hükümleri" olarak adlandırılan hükümler temelinde gerçekleşir. Bunları görüntüleyebilir veya aşağıdaki bağlantı aracılığıyla size gönderilmesini talep edebilirsiniz:

    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/PDF/?uri=CELEX:32001D0497&from=DE

    ya da oradan size gönderilmesini sağlayın.

    Bu veriler, başlangıçta saklandıkları amacı yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklanacaktır. Bu normalde başlangıçta üç yıllık bir saklama süresidir. Bu süre geçtikten sonra, verilerin hala saklanması gerekip gerekmediğini görmek için bir kontrol daha yapılır, aksi takdirde saklandığı günden üç yıl sonra silinir. Bir durumla ilgileniliyorsa, veriler aynı durumun tamamlanmasını takip eden günden itibaren üç yıl sonra silinecektir. Borçlu sicilindeki kayıtlar, Alman Hukuk Muhakemeleri Usulü Kanunu'nun (ZPO) 882e maddesi uyarınca, kaydın düzenlenmesinin üzerinden üç yıl geçtikten sonra silinir.

    AB GDPR'nin madde 6(1) f bendi uyarınca meşru menfaatler şunlar olabilir: bir kredi kararı, iş başlatma, hissedarlık, bir talep, bir kredi kontrolü, bir sigorta sözleşmesi ve icra bilgileri. Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG'nin kaydettiği sizinle ilgili verilere erişim hakkına sahipsiniz. Hakkınızda kaydedilen veriler yanlışsa, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Verilerin yanlış mı yoksa doğru mu olduğu hemen belirlenemiyorsa, ilgili verilerin açıklığa kavuşturulana kadar engellenmesini sağlama hakkına sahipsiniz. Verileriniz eksikse, tamamlanmasını talep edebilirsiniz.

    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG tarafından saklanan verilerin işlenmesine onay verdiyseniz, bu onayı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. İptal edilene kadar izninize dayanarak gerçekleştirilen verilerinizin işlenmesinin yasallığını etkilemez.

    Veri koruma ile ilgili itirazlarınız, talepleriniz veya şikayetleriniz varsa, Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG veri koruma görevlisi ile istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Kendisi size tüm veri koruma endişelerinizde hızlı ve güvenilir yardım sağlayacaktır. Ayrıca Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG tarafından veri işleme hakkında eyaletinizdeki veri koruma için yetkili devlet temsilcisine şikayette bulunabilirsiniz.

    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG'nin hakkınızda sakladığı veriler, kamuya açık kaynaklardan, borç tahsilat kurumlarından ve müşterilerinden gelir.

    Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG, kredi değerliliğinizi tanımlamak için verileriniz için bir puan hesaplar. Skor değeri, yaş ve cinsiyet verilerini, adres verilerini ve bazı durumlarda ödeme geçmişi verilerini içerir. Bu veriler farklı ağırlıklarla puan hesaplamasına dahil edilir. Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG müşterileri, kendi kredi kararlarını verirken puan değerlerini bir yardımcı olarak kullanırlar.

İtiraz hakkı:

Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG tarafından saklanan veriler, düzenli olarak çıkarlarınızdan, haklarınızdan ve özgürlüklerinizden daha ağır basan alacaklı ve kredi koruması veya yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunulması için zorlayıcı meşru nedenlerle işlenir. Verilerinizin işlenmesine yalnızca özel durumunuzdan kaynaklanan ve kanıtlanması gereken nedenlerle itiraz edebilirsiniz. Bu tür özel nedenler kanıtlanabilirse, veriler artık işlenmeyecektir. Verilerinizin reklam ve pazarlama amacıyla işlenmesine itiraz ederseniz, veriler artık bu amaçlar için işlenmeyecektir.

Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG, Werth 91+93, 42275 Wuppertal, Almanya (http://www.creditreform-wuppertal.de), AB GDPR Madde 4 No. 7 kapsamında sorumludur. Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG ile tüm sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerinden iletişime geçebilirsiniz Tel.: +49 (0) 2 02 / 2 55 66-0, Faks: +49 (0) 2 02 / 59 40 20, E-Posta: info@wuppertal.creditreform.de

Sorumlu veri koruma görevlisine aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz: Creditreform Wuppertal Brodmerkel & Kötting KG, Veri Koruma Görevlisi, Werth 91+93, 42275 Wuppertal, Almanya, www.creditreform-wuppertal.de.

Bu web sitesine yapılan ziyaretlerin istatistiksel analizi - Webtracker

Bu web sitesine veya web sitesindeki münferit dosyalara erişildiğinde aşağıdaki verileri toplar, işler ve saklarız: IP adresi, dosyanın alındığı web sitesi, dosyanın adı, alınma tarihi ve saati, aktarılan veri miktarı ve alma işleminin başarısına ilişkin bildirim (web günlüğü olarak adlandırılır). Bu erişim verilerini yalnızca web sitemizin sürekli iyileştirilmesi ve istatistiksel amaçlar için kişiselleştirilmemiş bir biçimde kullanırız. Bu web sitesine yapılan ziyaretleri analiz etmek için aşağıdaki web izleyicilerini de kullanıyoruz:

  • Google Tag Manager

    • Hangi kişisel veriler toplanır ve ne ölçüde işlenir?
      Web sitemizde Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda (bundan böyle: Google Tag Manager) hizmetini kullanıyoruz. Google Tag Manager, diğer web hizmetlerinin ve web izleme programlarının "etiketler" aracılığıyla birlikte yürütülmesi ve kontrol edilmesi için teknik bir platform sağlar. Bu bağlamda, Google Etiket Yöneticisi bilgisayarınızda çerezler depolar ve web izleme araçları Google Etiket Yöneticisi kullanılarak çalıştırılırsa, gezinme davranışınızı analiz eder ("izleme" olarak adlandırılır). Google Tag Manager'a entegre edilen münferit etiketler tarafından gönderilen bu veriler, Google Tag Manager tarafından standartlaştırılmış bir kullanıcı arayüzü altında birleştirilir, saklanır ve işlenir. Tüm entegre "etiketler" bu gizlilik politikasında ayrı ayrı listelenmiştir. Google Tag Manager'a entegre edilen araçlar için veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi bu gizlilik politikasının ilgili bölümünde bulabilirsiniz. Web sitemizi Google Tag Manager etiketlerinin etkinleştirilmiş entegrasyonu ile kullanırken, özellikle IP adresiniz ve kullanıcı etkinlikleriniz gibi veriler Google Ireland Limited sunucularına iletilir. Google Tag Manager aracılığıyla entegre edilen web hizmetleriyle ilgili olarak, bu gizlilik politikasının ilgili bölümündeki düzenlemeler geçerlidir. Google Tag Manager'da kullanılan izleme araçları, kaynak kodun IP anonimleştirilmesi yoluyla aktarımdan önce IP adresinin Google Tag Manager tarafından anonimleştirilmesini sağlar. Google Tag Manager sadece IP adreslerinin anonimleştirilerek toplanmasını sağlar (IP maskeleme olarak adlandırılır).

    • Kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanak
      Veri işlemenin yasal dayanağı, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının a bendine göre GDPR'nin 6(1) a bendine göre, çerezlerin ve web takibinin kullanımına ilişkin bildirim banner'ımıza verdiğiniz onay (açık onaylayıcı eylem veya davranış yoluyla onay).

    • Veri işlemenin amacı
      Bizim adımıza Google, Google Tag Manager aracılığıyla elde edilen bilgileri bu web sitesini ziyaretinizi analiz etmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve bize web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır.

    • Depolama süresi
      Google, Google Tag Manager'ın işleviyle ilgili verileri, rezerve edilen web hizmetini yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Veri toplama ve depolama anonimleştirilir. Herhangi bir kişisel referans varsa, herhangi bir yasal saklama yükümlülüğüne tabi olmaması koşuluyla veriler derhal silinecektir. Her durumda, silme işlemi saklama yükümlülüğünün sona ermesinden sonra gerçekleşir.

    • İtiraz ve iptal seçenekleri
      Tarayıcınızda komut dosyası kodunun yürütülmesini devre dışı bırakarak, tarayıcınıza bir komut dosyası engelleyici yükleyerek veya tarayıcınızda "Do Not Track" ayarını etkinleştirerek kişisel verilerin toplanmasını ve Google'a iletilmesini (özellikle IP adresiniz) ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini önleyebilirsiniz. Ayrıca, Google çerezi tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla ilgili verilerin (IP adresiniz dahil) Google tarafından toplanmasını ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini, aşağıdaki bağlantıda bulunan tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek önleyebilirsiniz tools.google.com/dlpage/gaoptout. Google'ın güvenlik ve veri koruma ilkelerini policies.google.com/privacy adresinde bulabilirsiniz.

  • Google-Analytics

    • Kişisel verilerin işlenme kapsamı
      Web sitemizde Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda'nın web izleme hizmetini kullanıyoruz (bundan böyle: Google Analytics). Web izleme hizmetinin bir parçası olarak Google Analytics, bilgisayarınızda depolanan ve web sitemizin kullanımının ve gezinme davranışınızın analiz edilmesini sağlayan çerezler kullanır (izleme olarak adlandırılır). Bu analizi, web sitemizi sürekli olarak optimize etmek ve daha erişilebilir hale getirmek için Google Analytics izleme hizmeti temelinde gerçekleştiriyoruz. Web sitemizi kullandığınızda, IP adresiniz ve kullanıcı faaliyetleriniz gibi veriler Google Ireland Limited sunucularına iletilir. Bu analizi, web sitemizi sürekli olarak optimize etmek ve daha erişilebilir hale getirmek için Google'ın izleme hizmeti temelinde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca güvenlik nedenleriyle web takibine ihtiyaç duyuyoruz. Web izleyicisinden gelen bilgiler, etkili karşı önlemler almamızı ve tarafımızdan işlenen kişisel verileri bu siber saldırılardan korumamızı sağlar. Bu web sitesinin Google Analytics izleme kodunda IP anonimleştirmeyi etkinleştirerek, IP adresiniz aktarılmadan önce Google Analytics tarafından anonimleştirilir. Bu web sitesi, gat._anonymizeIp(); operatörü tarafından IP adreslerinin yalnızca anonim olarak toplanmasını (IP maskeleme olarak adlandırılır) sağlamak için genişletilmiş bir Google Analytics izleme kodu kullanır.

    • Kişisel veri işlemenin yasal dayanağı
      Veri işlemenin yasal dayanağı, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının a bendine göre, çerezlerin ve web takibinin kullanımına ilişkin bildirim banner'ımıza verdiğiniz onay (kesin onaylayıcı eylem veya davranışla verilen onay).

    • Veri işlemenin amacı
      Google bu bilgileri bizim adımıza bu web sitesini ziyaretinizi analiz etmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve bize web sitesi etkinliği ve internet kullanımı ile ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır. Güvenlik nedenleriyle web takibine de ihtiyaç duyuyoruz. Web izleme, üçüncü tarafların web sitemize saldırıp saldırmadığını izlememizi sağlar. Web izleyiciden gelen bilgiler, etkili karşı önlemler almamızı ve tarafımızdan işlenen kişisel verileri bu siber saldırılardan korumamızı sağlar.

    • Depolama süresi
      Google, web takibinin sağlanmasıyla ilgili verileri, rezerve edilen web hizmetini yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Veri toplama ve depolama anonimleştirilir. Herhangi bir kişisel referans varsa, herhangi bir yasal saklama yükümlülüğüne tabi olmaması koşuluyla veriler derhal silinecektir. Her durumda, silme işlemi saklama yükümlülüğünün sona ermesinden sonra gerçekleşir.

    • İtiraz ve iptal seçenekleri
      Kişisel verilerin toplanmasını ve Google'a iletilmesini (özellikle IP adresiniz) ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini, tarayıcınızdaki komut dosyası kodunun yürütülmesini devre dışı bırakarak veya tarayıcınızdaki "Do Not Track" ayarını etkinleştirerek önleyebilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki bağlantıda (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) bulunan tarayıcı eklentisini indirip kurarak Google çerezi tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla ilgili verilerin (IP adresiniz dahil) Google tarafından toplanmasını ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini önleyebilirsiniz. Google'ın güvenlik ve veri koruma ilkelerini policies.google.com/privacy adresinde bulabilirsiniz.

Harici web hizmetlerinin entegrasyonu ve AB dışındaki verilerin işlenmesi

Web sitemizde web hizmetleri olarak adlandırılan harici sağlayıcılardan aktif içerik kullanıyoruz. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, bu harici sağlayıcılar web sitemizi ziyaretiniz hakkında kişisel bilgiler alabilir. Bu, verilerin AB dışında işlenmesine neden olabilir. Uygun bir tarayıcı eklentisi yükleyerek veya tarayıcınızda komut dosyalarının yürütülmesini devre dışı bırakarak bunu önleyebilirsiniz. Bu, ziyaret ettiğiniz web sitelerinde işlevsel kısıtlamalara neden olabilir.

Aşağıdaki harici web hizmetlerini kullanıyoruz:

  • Google API'leri

    Web sitemizde Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, İrlanda, e-posta: support-deutschland@google.com, web sitesi: www.google.com/'nin Google APIs hizmetini kullanıyoruz. İşleme, Komisyon tarafından yeterlilik kararı bulunmayan üçüncü bir ülkede de gerçekleşmektedir. Bu nedenle, örneğin üçüncü ülkedeki yetkililerin toplanan verilere erişebileceği göz ardı edilemeyeceğinden, GDPR için olağan koruma seviyesi transfer için garanti edilemez.

    Kişisel verilerin aktarımının yasal dayanağı, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının a bendi veya GDPR'nin 9. maddesinin 2. fıkrasının a bendi uyarınca web sitemizde vermiş olduğunuz onayınızdır.

    Web sitesine ek Google hizmetleri yükleyebilmek için Google API'lerini kullanıyoruz. Google API'leri, web sitenizde kullanılan çeşitli Google hizmetleri arasındaki iletişim için bir arayüz koleksiyonudur.

    Hizmet veya biz işlemek için aşağıdaki verileri toplarız: IP adresi

    Sipariş işlemenin bir parçası olarak, kişisel veriler Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, Amerika Birleşik Devletleri sunucularına da iletilebilir.

    Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Onayınızı iptal etme hakkında daha fazla bilgiyi onayın kendisinde veya bu gizlilik politikasının sonunda bulabilirsiniz.

    Aktarılan verilerin işlenmesine ilişkin daha fazla bilgi, sağlayıcının policies.google.com/privacy adresindeki gizlilik politikasında bulunabilir.

  • Google Haritalar

    • Hangi kişisel veriler toplanır ve ne ölçüde işlenir?
      Web sitemizde Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda'nın harita hizmetini kullanıyoruz (bundan böyle: Google Haritalar). Google Haritalar, konum bilgilerini görselleştirmek ve bir harita biçiminde görüntülemek için Google API aracılığıyla web sitesine entegre edilmiştir. IP adresinin Google Maps tarafından işlenmesi, haritanın görüntülenmesi için teknik olarak gereklidir. Google Apis aracılığıyla entegre edilen diğer web hizmetleriyle ilgili olarak, Google Apis için bu gizlilik politikasının ilgili bölümündeki düzenlemeler geçerlidir.

    • Kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanak
      GDPR Madde 6 f bendi (meşru menfaat). Meşru menfaatimiz, konum bilgilerinin internetteki olağan sunumunu sizin için görselleştirebilmektir..

    • Veri işlemenin amacı
      Bizim adımıza Google, size haritayı göstermek için Google Haritalar aracılığıyla elde edilen bilgileri kullanacaktır. Google Haritalar'ı kullanarak bizi interaktif olmayan basit bir haritaya göre daha hızlı ve daha doğru bir şekilde bulabilirsiniz.

    • Depolama süresi
      Google, Google Haritalar'ın işleviyle ilgili verileri, rezerve edilen web hizmetini yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Veri toplama ve depolama anonimleştirilir. Herhangi bir kişisel referans varsa, herhangi bir yasal saklama yükümlülüğüne tabi olmaması koşuluyla veriler derhal silinecektir. Her durumda, silme işlemi saklama yükümlülüğünün sona ermesinden sonra gerçekleşir.

    • İtiraz ve iptal seçenekleri
      Tarayıcınızda komut dosyası kodunun yürütülmesini devre dışı bırakarak, tarayıcınıza bir komut dosyası engelleyici yükleyerek veya tarayıcınızda "Do Not Track" ayarını etkinleştirerek kişisel verilerin toplanmasını ve Google'a iletilmesini (özellikle IP adresiniz) ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini önleyebilirsiniz. Google'ın güvenlik ve veri koruma ilkelerini policies.google.com/privacy adresinde bulabilirsiniz.

    • Ortak işleme
      Google Haritalar ile ilgili olarak Google ile ortak bir işleme anlaşması imzaladık. İçeriği privacy.google.com/intl/de/businesses/mapscontrollerterms/ adresinde bulabilirsiniz.

  • Web Sitesi-Kontrol Mührü

    Web sitemizde Website-Check GmbH, Beethovenstraße 24, 66111 Saarbrücken, Almanya, e-posta: support@website-check.de, web sitesi: www.website-check.de tarafından sağlanan Website-Check Siegel hizmetini kullanıyoruz. Kişisel verilerin aktarımı ve işlenmesi yalnızca Avrupa Birliği'ndeki sunucularda gerçekleşir.

    Kişisel verilerin aktarılmasının yasal dayanağı, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının f bendi uyarınca işleme konusundaki meşru menfaatimizdir. Meşru menfaatimiz, aşağıda açıklanan amacın gerçekleştirilmesinde yatmaktadır.

    Website-Check GmbH'nin senaryosu, Website-Check mührünün teknik entegrasyonudur. Bu mühür ile veri koruma konusunu çok ciddiye aldığımızı göstermek istiyoruz. Veriler, mührün web sitemizde sunulması ve görüntülenmesi amacıyla Website-Check GmbH'ye iletilir.

    İşleme ile ilgili olarak, Madde 21'de listelenen itiraz etme hakkına sahipsiniz. Daha fazla bilgi bu gizlilik politikasının sonunda bulunabilir.

    Aktarılan verilerin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi, sağlayıcının www.website-check.de/datenschutzerklaerung/ adresindeki gizlilik politikasında bulunabilir.

  • cookiebot.com

    Web sitemizde Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 Copenhagen, Danimarka'dan cookiebot.com hizmetini kullanıyoruz. Kişisel verilerin aktarımı ve işlenmesi yalnızca Avrupa Birliği'ndeki sunucularda gerçekleşir.

    Aktarım ve işleme için yasal dayanak GDPR Madde 6 paragraf 1 lit. c'dir. Hizmetin kullanımı yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmemize yardımcı olur.

    Cookiebot'u entegre ederek, çerezler için gerekli olan onay yönetimi ile ilgili yasal yükümlülüğümüzü yerine getiriyoruz.

    İşleme ile ilgili olarak sahip olduğunuz haklar, bu gizlilik politikasının sonunda bulunabilir.

    Aktarılan verilerin işlenmesine ilişkin daha fazla bilgi, sağlayıcının www.cookiebot.com/de/privacy-policy/ adresindeki gizlilik politikasında bulunabilir.

Çerezlerin kullanımına ilişkin bilgiler

  • Hangi kişisel veriler toplanır ve ne ölçüde işlenir?
    Web sitemizin belirli işlevlerini etkinleştirmek ve harici web hizmetlerini entegre etmek için çeşitli sayfalara çerezler entegre ediyor ve kullanıyoruz. Çerezler, tarayıcınızın erişim cihazınızda saklayabileceği küçük metin dosyalarıdır. Bu metin dosyaları, web sitemize geri döndüğünüzde tarayıcıyı benzersiz bir şekilde tanımlayan karakteristik bir karakter dizisi içerir. Bir çerez dosyasını kaydetme işlemi "çerez ayarlama" olarak da adlandırılır. Çerezler hem web sitesinin kendisi tarafından hem de harici web hizmetleri tarafından ayarlanabilir. Çerezler, web sitemizin tam işlevselliğini sürdürmek, kullanım kolaylığını artırmak veya izninizle belirtilen amacı gerçekleştirmek için web sitemiz veya harici web hizmetleri tarafından ayarlanır. Çerez teknolojisi ayrıca, daha bireysel hizmetler sunabilmemiz için bireysel veya rastgele kimlikler gibi takma adlar aracılığıyla bireysel ziyaretçileri tanımamızı sağlar. Detaylar aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

  • Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı
    Çerezlerin GDPR Madde 6 paragraf 1 lit. a uyarınca rıza temelinde işlenmesi durumunda, bu rıza aynı zamanda çerezin kullanıcının terminal cihazına yerleştirilmesi için TDDDG Madde 25 paragraf 1 anlamında rıza olarak geçerlidir. GDPR kapsamında başka bir yasal dayanak belirtildiği sürece (örneğin bir sözleşmenin yerine getirilmesi veya yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için), depolama veya ayarlama, Madde 25 (2) TDDDG uyarınca bir istisnaya dayanır. Bu durum, "son kullanıcının terminal ekipmanında bilgi depolamanın tek amacı veya son kullanıcının terminal ekipmanında halihazırda depolanmış olan bilgilere erişimin tek amacı kamuya açık bir telekomünikasyon ağı üzerinden bir iletişimin iletimini gerçekleştirmekse" veya "son kullanıcının terminal ekipmanında bilgi depolanması veya son kullanıcının terminal ekipmanında halihazırda depolanmış olan bilgilere erişim, bir telemedya hizmeti sağlayıcısının kullanıcı tarafından açıkça talep edilen bir telemedya hizmetini sunmasını sağlamak için kesinlikle gerekliyse" geçerlidir. İlgili yasal dayanak, bu bölümün ilerleyen kısımlarında listelenen çerez tablosunda bulunabilir.

  • Veri işlemenin amacı
    Çerezler, web sitemizin tam işlevselliğini sürdürmek, kullanıcı dostluğunu geliştirmek veya izninizle belirtilen amacı gerçekleştirmek için web sitemiz veya harici web hizmetleri tarafından ayarlanır. Çerez teknolojisi ayrıca, daha bireysel hizmetler sunabilmemiz için bireysel veya rastgele kimlikler gibi takma adlar aracılığıyla bireysel ziyaretçileri tanımamızı sağlar. Detaylar aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

  • Depolama süresi
    Çerezlerimiz tarayıcınızda silinene kadar veya bir oturum çerezi ise oturumun süresi dolana kadar saklanır. Detaylar aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

  • İtiraz ve kaldırma seçeneği
    Tarayıcınızı, çerezlerin ayarlanması genel olarak engellenecek şekilde isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Daha sonra, çerezleri kabul edip etmeyeceğinize veya prensip olarak çerezleri kabul edip etmeyeceğinize duruma göre karar verebilirsiniz. Çerezler çeşitli amaçlar için kullanılabilir, örneğin erişim cihazınızın web sitemize zaten bağlı olduğunu tanımak (kalıcı çerezler) veya son görüntülenen teklifleri kaydetmek (oturum çerezleri). Kişisel verilerinizi işlememiz için bize açıkça izin verdiyseniz, bu izni istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Lütfen bunun, iptal edilene kadar rıza temelinde gerçekleştirilen işlemenin yasallığını etkilemediğini unutmayın.

Çerez adıSunucuSağlayıcıAmaçYasal dayanakDepolama süresiTip
CookieConsentwww.happich.deWebseitenbetreiberKullanıcının çerez başlığı hakkındaki kararını saklayan çerez.GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent f (meşru menfaatler)yaklaşık 37 yılCookie-Banner
_gahappich.deGoogle-AnalyticsBu çerez bir kullanıcıya bir kimlik atar, böylece web izleyici kullanıcının eylemlerini bu kimlik altında özetleyebilir.GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a veya GDPR Madde 9 Paragraf 2 Bent a (rıza)yaklaşık 24 ayAnalytics
_gat_UA-*happich.deGoogle-AnalyticsBu çerez, Google Analytics'in izleme çerezidir. Bu çerez, benzersiz bir ziyaretçi kimliğini, ilk ziyaretin tarih ve saatini, aktif ziyaretin başlangıç zamanını ve benzersiz bir ziyaretçinin web sitesine yaptığı tüm ziyaretlerin sayısını saklar.GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a veya GDPR Madde 9 Paragraf 2 Bent a (rıza)yaklaşık 100 saniyeAnalytics
_gidhappich.deGoogle-AnalyticsBu çerez bir kullanıcıya bir kimlik atar, böylece web izleyici kullanıcının eylemlerini bu kimlik altında özetleyebilir.GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a veya GDPR Madde 9 Paragraf 2 Bent a (rıza)yaklaşık 24 saatAnalytics

Cookiebot

Veri güvenliği ve veri koruma, e-posta ile iletişim

Kişisel verileriniz, üçüncü taraflarca erişilemeyecek şekilde toplanması, depolanması ve işlenmesi sırasında teknik ve organizasyonel önlemlerle korunmaktadır. E-posta ile şifrelenmemiş iletişim durumunda, BT sistemlerimize iletim yolunda tam veri güvenliğini garanti edemeyiz, bu nedenle yüksek düzeyde gizlilik gerektiren bilgiler için şifreli iletişim veya posta hizmeti öneririz.

Bilgi edinme hakkı ve düzeltme talepleri - Verilerin silinmesi ve kısıtlanması - İznin iptali - İtiraz hakkı

Bilgi edinme hakkı

Kişisel verilerinizi işleyip işlemediğimize dair onay talep etme hakkına sahipsiniz. Bu durumda, diğer kişilerin hak ve özgürlüklerinin etkilenmemesi koşuluyla, GDPR Madde 15 paragraf 1'de belirtilen bilgilere erişim hakkına sahipsiniz (bkz. GDPR Madde 15 paragraf 4). Ayrıca size verilerin bir kopyasını vermekten memnuniyet duyarız.

Düzeltme hakkı

GDPR Madde 16 uyarınca, tarafımızca saklanan yanlış kişisel verilerin (örn. adres, isim vb.) istediğiniz zaman düzeltilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman tarafımızdan saklanan verilerin tamamlanmasını talep edebilirsiniz. Buna uygun bir düzeltme derhal yapılacaktır..

Silme hakkı

GDPR Madde 17 (1) uyarınca, aşağıdaki durumlarda hakkınızda toplanan kişisel verileri silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz

  • veriler artık gerekli değildir;
  • rızanızın geri çekilmesi nedeniyle işleme için yasal dayanağın artık geçerli olmaması
  • işlemeye itiraz ettiyseniz ve işleme için meşru bir gerekçe yoksa
  • Verileriniz hukuka aykırı olarak işleniyorsa;
  • yasal bir zorunluluk bunu gerektiriyorsa veya GDPR Madde 8 paragraf 1 uyarınca bir toplama gerçekleşmişse.

GDPR Madde 17 (3) uyarınca, aşağıdaki durumlarda bu hak mevcut değildir

  • işlemenin ifade ve bilgi edinme özgürlüğü hakkının kullanılması için gerekli olması
  • verilerinizin yasal bir zorunluluk temelinde toplanmış olması
  • işlemenin kamu yararı nedeniyle gerekli olması
  • verilerin yasal hak taleplerinin oluşturulması, uygulanması veya savunulması için gerekli olması.

İşlemenin kısıtlanması hakkı

GDPR Madde 18 (1) uyarınca, münferit durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme hakkına sahipsiniz.

Bu durum aşağıdaki durumlarda söz konusudur

  • kişisel verilerin doğruluğuna sizin tarafınızdan itiraz edilmesi
  • işleme hukuka aykırıdır ve silinmesine rıza göstermezsiniz
  • verilerin işlenme amacı için artık gerekli olmaması, ancak toplanan verilerin yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunulması için kullanılması
  • GDPR Madde 21 paragraf 1 uyarınca işlemeye itiraz edilmişse ve hangi menfaatlerin üstün geldiği hala belirsizse.

İptal hakkı

Kişisel verilerinizin işlenmesi için bize açık onay verdiyseniz (GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a veya GDPR Madde 9 Paragraf 2 Bent a), bu onayı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Lütfen bunun, iptal edilene kadar rıza temelinde gerçekleştirilen işlemenin yasallığını etkilemediğini unutmayın.

İtiraz hakkı

GDPR Madde 21 uyarınca, Madde 6 paragraf 1 lit. f (meşru menfaat bağlamında) temelinde toplanan sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz. Bu hakka yalnızca verilerin saklanmasına ve işlenmesine karşı çıkan özel koşullar varsa sahipsiniz.

Haklarınızı nasıl kullanırsınız?

Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek haklarınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz:

Happich GmbH
Lise-Meitner-Str. 14
42119 Wuppertal
Almanya
E-posta: info@happich.de
Tel.: +49 (0)202.8703-0
Fax: +49 (0)202.8703-599

Veri taşınabilirliği hakkı

GDPR Madde 20 uyarınca, sizinle ilgili kişisel verilerin aktarılması hakkına sahipsiniz. Verileri yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta sağlayacağız. Veriler size ya da sizin tarafınızdan belirlenen bir denetleyiciye gönderilebilir.

GDPR Madde 20 paragraf 1 uyarınca talep üzerine size aşağıdaki verileri sağlayacağız:

GDPR 6. madde 1. fıkra a bendi veya GDPR 9. madde 2. fıkra a bendi uyarınca açık rıza temelinde toplanan veriler;

  • Mevcut sözleşmeler bağlamında GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent b uyarınca sizden aldığımız veriler;
  • Otomatik bir sürecin parçası olarak işlenen veriler.
  • Kişisel verileri, teknik olarak mümkün olduğu ölçüde, doğrudan sizin tarafınızdan talep edilen bir denetleyiciye aktaracağız.

GDPR Madde 20 paragraf 4 uyarınca diğer kişilerin özgürlüklerine ve haklarına müdahale eden verileri aktaramayacağımızı lütfen unutmayın.

GDPR madde 77 paragraf 1 uyarınca denetim makamına şikayette bulunma hakkı

Verilerinizin web sitemizde hukuka aykırı bir şekilde işlendiğinden şüpheleniyorsanız, elbette istediğiniz zaman konunun adli olarak açıklığa kavuşturulmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca diğer tüm yasal seçeneklere de sahipsiniz. Bundan bağımsız olarak, GDPR Madde 77 paragraf 1 uyarınca bir denetim makamına başvurma seçeneğiniz vardır. GDPR Madde 77 uyarınca şikayette bulunma hakkı, ikamet yerinizin, iş yerinizin ve/veya iddia edilen ihlalin gerçekleştiği yerin bulunduğu AB Üye Devletinde mevcuttur, yani yukarıda belirtilen yerlerden başvuracağınız denetim makamını seçebilirsiniz. Şikayetin iletildiği denetim makamı daha sonra GDPR Madde 78 uyarınca adli çözüm olasılığı da dahil olmak üzere şikayetinizin durumu ve sonucu hakkında sizi bilgilendirecektir.

Tarafından oluşturulmuştur:

© DURY LEGAL Avukatlık Bürosu – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de

 

www.website-check.de